Het goede doel

"WAT MOET JE DOEN WANNEER JE MERKT DAT HET NIET GOED MET IEMAND GAAT?"

Deze vraag houdt ons al lange tijd bezig. Vooral omdat wij zelf getroffen zijn door iemand dicht bij ons die overleed aan een ernstige depressie en wij ook niet altijd wisten wat we met de situatie aan moesten.

ROUTE JACK
Wij zijn een stichting die in beweging komt voor mensen met psychische problemen. Vorig jaar hebben we daarom een fietstocht georganiseerd van Vlissingen naar Parijs, waarbij 25 renners de finish haalden en op die manier geld hebben opgehaald. Met de opbrengst zijn wij van plan om een theater-programma te financieren.

Wij vinden dat de samenleving nog beter om kan gaan met de oorzaken en gevolgen van depressies. Depressie en psychische problemen zijn onderdeel van onze samenleving waar iedereen mee heeft te maken. We moeten niet wegkijken maar blijven helpen.

THEATER
Eind 2019 starten we met een theater(onderwijs)programma in de regio Drenthe binnen het voortgezet onderwijs. We doen dit in samenwerking met GarageTDI. Op deze manier willen we (jonge) mensen bereiken om met elkaar in gesprek te blijven over dit onderwerp, vooral wanneer het moeilijk wordt.

FONDSENWERVING
Om ons doel te bereiken willen we een bedrag van €30.000,– inzamelen.
Wil jij ons steunen?

Wil jij ons steunen?
Jouw gift houdt ons in beweging
Doneren